Verpleging en verzorging

Deva Zorg en Welzijn streeft ernaar om alle cliënten tevreden te stellen en te luisteren naar de behoeften en wensen. Daarom is het voor ons als Deva Zorg en Welzijn vanzelfsprekend dat wij rekening houden met de multiculturele levensbeschouwing, cultuur en taal van onze cliënten.

Tijdens het intakegesprek zorgen wij ervoor dat wij de juist gekwalificeerde verpleegkundige of verzorgende aan u koppelen. Onze gekwalificeerde verpleegkundige of verzorgende komt bij u thuis langs en houdt uw gezondheid en welzijn goed in de gaten. Zij heeft veel kennis van ziekten, het ouder worden, dementie, zorg in de laatste levensfase en alles wat daarbij komt kijken. De verpleegkundige of verzorgende komt bij u thuis op samen afgestelde dag en tijdstip om u zorgvuldig te helpen en te ondersteunen met bijvoorbeeld uw persoonlijke verzorging, injecties, wondverzorging en het toedienen van medicijnen. Tijdens de zorg wordt er altijd contact gehouden met uw huisarts en andere zorgverleners.

Wij als Deva Zorg en Welzijn werken nauw samen met deze partners. Samen met hun kunnen wij u helpen bij het leren omgaan met een beperking, ziekten, handicap en ouderdom. Dus bent of kent u iemand die hulp nodig heeft? Twijfel dan niet en maak gebruik van onze diensten en kwaliteiten.